Skip to content
Wie wij zijn

Wij zijn PenninQ

En we maken jouw leven als verhuurder stukken makkelijker. Want we zorgen niet alleen voor het innen van de huurpenningen, maar regelen het volledige financieel beheer van je vastgoed. Denk aan huurprijsindexaties, huurfacturen, debiteurenbeheer en realtime rapportages. 

We zijn er voor je huurders …

Als huurders weten waar ze aan toe zijn, scheelt dat jou een hoop werk. Daarom zijn we er ook voor huurders. We zijn hun vaste aanspreekpunt voor vragen en meldingen, bijvoorbeeld van een lekkende kraan. Die meldingen zetten we meteen door naar de onderhoudspartij met wie jij een afspraak hebt. En in een up-to-date overzicht houden we alle berichten voor je bij. Bovendien kunnen je huurders bij ons heel eenvoudig online de huur voldoen, via iDEAL of andere laagdrempelige betalingsmethoden.

… én voor jou als verhuurder

Met helder advies en een handig online portal geven we jou als verhuurder financiële zekerheid, overzicht en inzicht in al je verhuurzaken. En dat nemen we heel serieus. Zodat jij optimaal rendement behaalt uit je onroerend goed.

Voor kleine én grote verhuurders

PenninQ is er voor iedere verhuurder. Van een particulier met één of twee appartementen tot beleggingsfondsen, institutionele of vastgoedbeleggers en verhuurders van bedrijvenverzamelgebouwen.

Ons beter leren kennen?

Benieuwd hoe PenninQ jouw leven als verhuurder makkelijker maakt? Of wil je meteen een abonnement afsluiten?