Skip to content

Huuradministratie

PenninQ regelt je huuradministratie

Als verhuurder heb je toegang tot MijnPenninQ, jouw online portal met een up-to-date overzicht van je huuradministratie. Je kunt hier 24/7 je huurcontracten inzien, zodat je eenvoudig en snel checkt welke afspraken je precies met huurders hebt gemaakt. Onze online omgeving is ook de plek voor je boekhouding, de huurindexatie, service- en onderhoudszaken, eventuele incassotrajecten en desgewenst het beheer van waarborgsommen.

Contact met je huurders

Storingsmeldingen, vragen en andere berichten van je huurders vind je terug in het online portal. Hier kun je dan meteen op reageren, gewoon via MijnPenninQ. Daarmee heb je al je administratieve zaken bij elkaar op één plek en houd je gemakkelijk het overzicht. 

Financieel verhuurbeheer

Kies je voor PenninQ Pienter? Dan maken we je verhuuradministratie nóg eenvoudiger. Je kunt dan namelijk ook handige modelhuurcontracten downloaden die je rechtstreeks kunt gebruiken, net als pandlijsten voor de bank en een inkomstenspecificatie voor de Belastingdienst.

Blijft de huurbetaling ondanks herinneringen uit? Dan brengen we jouw incassobureau op de hoogte. Zo hoef je daar zelf niet achteraan en weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Waarom kiezen verhuurders voor PenninQ?

Een van onze klanten, eigenaar van een vijftal panden, was steeds het overzicht kwijt: wie had er nou al wel betaald en wie nog niet? In een ander geval waren de panden familiebezit, en had de eigenaar geen tijd om zich met de administratie bezig te houden. Weer een andere verhuurder woont in het buitenland en zocht een lokale partij die er dichter op zit. Of denk aan het appartement van een studerend kind, dat je na het afstuderen aanhoudt om te verhuren. Dan is het wel zo fijn als iemand anders namens jou het contact met de huurder regelt.

  • Geen zorgen meer of de huur wel wordt betaald
  • Altijd een overzichtelijke en bijgewerkte administratie
  • Meldingen van huurders worden automatisch doorgezet
  • Standaard huurcontracten, pandlijsten en handige overzichten
  • Optimaal rendement uit je onroerend goed

Optimaal rendement zonder zorgen

Of het nu gaat om zakelijke of private verhuur, PenninQ regelt de huuradministratie en het financieel verhuurbeheer van je vastgoed. En dat nemen we heel serieus. Zodat jij er geen omkijken naar hebt én profiteert van een optimaal rendement.

Benieuwd hoe PenninQ zorgt dat jouw huurders op tijd de huur betalen? Of wil je meteen een abonnement afsluiten?