Skip to content

Online portal

Inzicht en overzicht met jouw eigen online portal

MijnPenninQ is jouw eigen online portal. Daarmee heb je altijd een up-to-date overzicht van je volledige huuradministratie. Naast huurcontracten kun je hier ook de boekhouding, huurindexering en eventuele incassotrajecten inzien.

Verhuurbeheer met PenninQ Pienter

Kies je voor PenninQ Pienter? Dan vind je in het online portal nog meer handige tools. Een modelhuurcontract bijvoorbeeld, dat je rechtstreeks kunt gebruiken voor nieuwe huurders. Ook vind je er een inkomensspecificatie voor de Belastingdienst en pandlijsten voor de bank. Zodat je daar geen omkijken meer naar hebt en je zeker weet dat je verhuurbeheer goed is geregeld.

Waarom kiezen verhuurders voor PenninQ?

Een van onze klanten, eigenaar van een vijftal panden, was steeds het overzicht kwijt: wie had er nou al wel betaald en wie nog niet? In een ander geval waren de panden familiebezit, en had de eigenaar geen tijd om zich met de administratie bezig te houden. Weer een andere verhuurder woont in het buitenland en zocht een lokale partij die er dichter op zit. Of denk aan het appartement van een studerend kind, dat je na het afstuderen aanhoudt om te verhuren. Dan is het wel zo fijn als iemand anders namens jou het contact met de huurder regelt.

  • Geen zorgen meer of de huur wel wordt betaald
  • Altijd een overzichtelijke en bijgewerkte administratie
  • Meldingen van huurders worden automatisch doorgezet
  • Standaard huurcontracten, pandlijsten en handige overzichten
  • Optimaal rendement uit je onroerend goed

Jouw eigen MijnPenninQ

Benieuwd hoe MijnPenninQ eruitziet en hoe een eigen online portal jouw leven als verhuurder makkelijker maakt?